SKYFARMS IS…

Een stadsmoestuin

Verbouw uw dak, uw terras, of uw tuin in een decor om van te smullen. Vind de echtheid van vruchten, groenten en eetbare bloemen volgens het ritme van de seizoenen terug.

Voor uw onderneming

Een krachtig team ontstaat dankzij gemeenschappelijke successen. Een welzijnspauze in de moestuin ligt aan de basis van een ontspannen arbeidsverhouding.

Voor uw teams

Skyfarms is het plezier om één te zijn met de natuur, om nieuwe talenten te ontwikkelen en om voor uzelf en uw omgeving te zorgen.

Bedrijven, verenigingen, lokale overheden… Velen van hen vertrouwen ons

Ontdek onze referenties

WAT BELANGRIJK IS VOOR ONS

Menselijkheid

Voor zichzelf zorgen, een luisterend oor zijn voor anderen, zich ontplooien en delen : dat zijn de waarden die ons nauw aan het hart liggen. Wij nodigen u uit om samen met ons mee te werken aan een project dat u een goed gevoel en energieboost geeft.

Het milieu

Bij ons wordt geen gebruik gemaakt van chemisch-synthetische meststoffen, pesticiden en dergelijke. We zijn ervan overtuigd dat de circulaire economie de toekomst is. Daarom zijn onze materialen en onze partners lokaal en duurzaam. Wij beperken het water en energieverbruik en herwaarderen onze afvalstoffen.

Het design

De natuur is mooi, harmonisch en boeiend. Voor elk project verheugt het ons om die opnieuw uit te vinden en om uitzonderlijke decoratieve ruimtes te creëren waarin al onze zintuigen zich kunnen ontplooien.

Innovatie

Wij stellen ons altijd open en zijn geboeid door nieuwigheid. Zij inspireet ons om uw ruimtes heruit te vinden. Al uw projecten zijn welkom bij ons, ook al moeten deze nog uitgevonden worden.