Contacteer ons

Heeft u een dak, een terras of een tuin ? Zin om uw bedrijfscultuur te ontwikkelen ? Wij antwoorden met plezier op uw vragen !

U kunt het formulier gebruiken of ons contacteren via : info@skyfarms.be

  ONS TEAM

  Photo de profil Mieke

  Mieke Deceuninck

  TRAINER IN PERMACULTUUR
  +32 477315057

  Sinds 2018 omkadert Mieke, met veel passie, de vrijwilligers van onze bedrijfsmoestuinen. Voor haar, "geen moestuin zonder bloemen of compost."

  Photo de profil Véronique

  Véronique Dewever

  Oprichster
  +32 476 72 36 28

  Véronique richt Skyfarms op in 2016 om teams rond een gemeenschappelijk project te verenigen. Voor haar klinkt enthousiasme als een glimlach, het is besmettelijk !

  Photo de profil Augustin

  Augustin Nourissier

  Oprichter
  +32 485 12 63 54

  Augustin heeft Skyfarms in 2016 gecreëerd om zijn passie voor de stedelijke landbouw te kunnen overbrengen. Voor hem is niets meer waard dan een tomaat die prachtig mooi rood geworden is van de zon.

  Photo de profil Nicolas

  Nicolas Schmelz

  MANAGER VAN SKYFARMS LUXEMBURG

  Nicolas is moestuinier en tuinier van opleiding. Hij is verantwoordelijk voor onze moestuinen in Luxemburg. Voor hem, "moeten passie en kennis worden doorgegeven aan iedereen."

  WAT BELANGRIJK IS VOOR ONS

  Menselijkheid

  Voor zichzelf zorgen, een luisterend oor zijn voor anderen, zich ontplooien en delen : dat zijn de waarden die ons nauw aan het hart liggen. Wij nodigen u uit om samen met ons mee te werken aan een project dat u een goed gevoel en energieboost geeft.

  Het milieu

  Bij ons wordt geen gebruik gemaakt van chemisch-synthetische meststoffen, pesticiden en dergelijke. We zijn ervan overtuigd dat de circulaire economie de toekomst is. Daarom zijn onze materialen en onze partners lokaal en duurzaam. Wij beperken het water en energieverbruik en herwaarderen onze afvalstoffen.

  Het design

  De natuur is mooi, harmonisch en boeiend. Voor elk project verheugt het ons om die opnieuw uit te vinden en om uitzonderlijke decoratieve ruimtes te creëren waarin al onze zintuigen zich kunnen ontplooien.

  Kennisoverdracht

  Opleiding en sensibilisering zijn de kernactiviteiten van Skyfarms. Wij willen je helpen om jouw autonomie, ambitie en levensvreugde terug te vinden.