Ons partners

Be Circular

Skyfarms maakt deel van de laureaten van de projectoproep Be Cicular 2017 uit. Deze projectoproep heeft als doel Brusselse ondernemingen te ondersteunen voor de circulaire economie die zowel innovatief zijn als banen scheppen.

ecobuild.brussels

Skyfarms is lid van ecobuild. brussels - het netwerk van de sector voor duurzaam bouwen en renoveren in Brussel - omdat duurzame ontwikkeling een noodzaak is.

Beci

Skyfarms is lid van Beci, ook gekend onder de naam "Huis van Ondernemingen”

Good Food

Skyfarms is één van de Good Food actoren die neemt aan een duurzaam voedingssysteem deel in het Brussels Hoofdstedelijk Gewest

Rabad

Skyfarms is lid van « Netwerk van Brusselse Actoren voor Duurzame Voeding ». Wij werken samen met hen om de verschillende stappen binnen de voedselproductie te verbeteren.

Cycle en Terre

Cycle en Terre is een Belgische biozaadfabrikant die bijdraagt tot de voedingsautonomie door zich bezig te houden met de lokale en biologische teelt van reproduceerbare zaden.

Tomato chili

Deze startup ontwikkelt 100% gerecyclede serres in Brussel. Skyfarms is betrokken bij het ontwerp van serres en de ondersteuning van telers.

Greenlab.brussels

Wij hebben een zes maanden durend acceleratorprogramma voor milieu-ondernemerschap en circulaire economie bijgewoond, dat door de Greenlab-incubator werd georganiseerd.

Studio Alvin

De studio Alvin staan ons bij in de grafische identiteit en design.

Wilt u deelnemen aan het avontuur door één van onze partners te worden ?

Contacteer ons